14. Delavnica: Moja domača shramba – sušenje zelenjave in zelišč

V soboto, 8.10.2022 ob 14.00 uri vabljeni na 14. delavnico iz našega ciklusa predavanj: »Moja domača shramba – sušenje zelenjave in zelišč«.

Dogodek bo potekal v prostorih Zaposlitveno-izobraževalnega centra Beltinci (preko pošte) in pozneje še v praktični obliki na Eko vrtu Beltinec.

Delavnico bo izvajal Iztok Luskovič iz Zavoda 100% naravno Botanik iz Ormoža. Socialni podjetnik Iztok nam bo praktično in teoretično demonstriral na kakšne načine se sušijo posamezne vrste zelenjave in zelišč, za kaj vse jih lahko uporabimo, da nam potem pridejo prav v hladnejših mesecih. Konec poletja je namreč pravi čas, da si priskrbimo čim več sušenih zelišč in zelenjave, bodisi v obliki čajev, zelenjavnih ali zeliščnih mešanic, ipd.

Vsak udeleženec bo na delavnici prejel veliko novega in uporabnega znanja, pa tudi kakšno praktično presenečenje sigurno ne bo izostalo!

Prosimo za predhodne prijave saj je število udeležencev na posamezni delavnici omejeno.
PRIJAVE: 051 322 739 ali zrirap@gmail.com

Delavnice so brezplačne in potekajo v okviru programa Erasmus+ oziroma v okviru projekta »Moj samooskrben dom v času korona krize« in so namenjene brezposelnim osebam.

Se vidimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja